Znaš Javu, PHP ili .NET?
Želiš da naučiš nešto novo?

Tromesečni kurs iOS programiranja u Beogradu

* Nećemo vas spamovati

ZAŠTO PREĆI NA OBJECTIVE-C i SWIFT?

feature

Deficit iOS programera

Postoji velika potražnja za iOS programerima i u zemlji i na globalnom nivou. Trenutno je otvoreno više od 25 iOS pozicija u kompanijama u Srbiji, a iz prve ruke znamo da su te pozicije već dugo nepopunjene.

feature

Više prosečne plate

U odnosu na prosečne plate web programera koji koriste PHP, Javu, C# i slične jezike, iOS programeri imaju i preko 30% više prosečne plate u domaćim kompanijama.

feature

Veliki freelance potencijal

Verovatno poznaješ nekoga ko freelance-uje razvoj iOS aplikacija i zarađuje više novca nego ti. Realnost je da se kroz freelance može zaraditi višestruki iznos prosečne plate radeći za inostrane klijente.

ŠTA DOBIJATE:

feature

Sav potreban hardver

Na raspolaganju će vam biti Mac laptop koji ćete moći da koristite tokom kompletnog programa u učionici i kod kuće. Takođe ćete imati pristup svim potrebnim modelima iPhone i iPad uređaja.

feature

Zaradu tokom kursa

Ukoliko već tokom kursa želite da počnete da zarađujete, a materiju savlađujete prema planu i programu - omogućićemo vam rad na plaćenim projektima.

feature

Lokaciju u centru

Termini nastave su prilagođeni zaposlenima i studentima, a lokacija je u samom centru Beograda, u ulici Kneza Miloša. Broj polaznika je ograničen na 15.

ISKUSTVA POLAZNIKA:

feature

Ognjen Manevski, Levi9

Kao iskusan Java/Android developer želeo sam da što brže uđem u iOS vode, te mi je iOS akademija pružila upravo to. Kroz primere iz realnih projekata savladao sam Objective-C i trenutno samostalno nastavljam sa razvojem iOS aplikacija.

feature

Boris Nikolić, BLGRD

Par godina sam radio web development u PHP-u, a nakon završenog kursa zaposlio sam se kao Junior iOS developer, i to je najveća plata koju sam ikada imao. Radim na dinamičnim projektima i zaista uživam da otkrivam nove stvari koje mogu da uradim na mobilnoj platformi.

feature

Vladimir Delibašić, Byteout

Radim u kompaniji koja razvija web proizvode na Drupal platformi, a ukazala se potreba za internim iOS programerom. Tempo predavanja, vežbe i rad 1-1 su primarni razlog zbog kojeg smatram da je ovaj kurs odličan za sve programere koji žele da krenu da se bave razvojem mobilnih aplikacija.

AKO RAZMIŠLJAŠ U SMERU:

„Interesantno je ovo, ali ja sam programer - mogu da naučim Obj-C i Swift iz knjiga / online kurseva za par nedelja ako se ukaže potreba.“

U pravu si.

Mi programeri možemo sve da naučimo ukoliko imamo dovoljno vremena i motivacije.
Idealno i iskusnog mentora pride.
Nije loše ni ukoliko imamo dvocifren broj kompanija koje žele da nas zaposle nakon što savladamo tehnologiju.
I pipeline freelance projekata ako preferiramo da radimo od kuće.


(Ozbiljno, znamo o čemu pričamo i stojimo iza ovih reči – ukoliko želiš da konkretnije diskutujemo, skrol ↓, kontakt formular, ili svrati u Kneza Miloša 47 svakog dana, Vladimir i Ivan su ti na raspolaganju.)

NISTE SIGURANI DA LI JE OVO PRAVA STVAR ZA VAS?

Kontaktirajte nas, odgovorićemo na sva pitanja:

Hvala! Vaša poruka je uspešno poslata.

Došlo je do greške, učitajte stranicu ponovo i popunite formu opet.